Underviserne

Undervisning for psykoterapeuter

På uddannelsen møder du erfarne og fagligt velfunderede undervisere.

Ulla Giersing

Ulla er Cand. psych. aut. og specialist og supervisor i psykoterapi og sundhedspsykologi. Hun har mangeårig erfaring som både privat praktiserende psykolog under sygesikringen og som underviser og supervisor. Den eksistentielle tilgang til psykoterapi er Ullas arbejdsgrundlag. Hun har stor erfaring med arbejde med kronisk syge og deres pårørende. Hendes store erfaring indenfor området skyldes bl.a. sit arbejde i Scleroseforeningen samt i Kræftens Bekæmpelse, hvor hun i mange år var en skattet supervisor. Ulla har ligeledes solid erfaring som underviser og har i denne egenskab bl.a. været tilknyttet en eksistentiel efteruddannelse for psykologer i København.

Vibeke-Dyhrcrone-underviser-den-eksistentielle-indstilling-psykoterapi-uddannelseVibeke Dyhrcrone

Vibeke er psykoterapeut mpf og Cand. phil., og kursusleder. Hun arbejder som privat fuldtidspraktiserende psykoterapeut mpf., parterapeut, supervisor og underviser ved bl.a. EFT-instituttet i København. Vibeke har mange års erfaring som underviser og supervisor for  psykoterapeutstuderende, ledere og personale fra et bredt udsnit af erhverv. Hendes kompetenceområde omfatter ligeledes udvikling og ledelse af kurser og uddannelsesforløb inden for feltet kommunikation, ledelse, psykoterapi og etik. Vibeke deltager endvidere lejlighedsvis i den offentlige debat omkring eksistentielle og psykologiske emner.

Anders Dræby

Anders har bl.a. en klinisk doktorgrad i eksistentiel terapi og arbejder som privatpraktiserende psykoterapeut med eksistentiel terapi og supervison fra sin klinik i indre København. Herudover er Anders tilknyttet underviser på New School of Psychotherapy and Counselling, London. Han er tillige en flittig foredragsholder og forfatter og har skrevet en lang række artikler og bøger omhandlende eksistentiel terapi og supervision. Seneste udgivelse er bogen “Livskunsten – filosofien om at vågne op til livet”, som udkom på Akademisk forlag i juni, i år.

Læs mere omkring de praktiske forhold her.