Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Formålet medCookie- og privatlivspolitikken er at oplyse om, hvordan vi hos Eksistenz sætter cookies på vores websider, og hvordan vi indsamler og bruger oplysninger i forbindelse med trafik på websider.

Om cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger vores website, modtager du automatisk en eller flere cookies. For det meste indsamler cookies anonyme data, men der indsamles også IP-adresser, som er personhenførbare data. Endvidere kan cookies indsamle personlige informationer.

Uddannelsesstedet deler ikke data med tredjepart, men flere af de services, der har cookies på vores sites, deler data med tredjepart.

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Bemærk at cookies fornyes ved hvert besøg.

Sådan undgår eller sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies:

Sådan sletter eller blokerer du cookies (information fra minecookies.org)

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Cookies på KU’s websider

Vi bruger cookies til at lave webstatistik på besøg og besøgsmønstre. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Endvidere brugere vi cookies til at vise indhold fra sociale medier og muliggøre deling og til at markedsføre f.eks. uddannelser eller kurser.

Nedenfor er en mere detaljeret gennemgang af de cookies, der lægges på eksistenz.dk.

Cookies til statistik

Uddannelsesstedet anvender analyseværktøjer til at udarbejde statistik over brugernes færden på vores sites. De bruges blandt andet til at lave statistik over hvilke sider, der bliver besøgt, hvor længe brugeren er på siden, rækkefølgen af sidevisninger, og hvad der bliver klikket på. Disse services behandler oplysningerne på vegne af os. For at indsamle statistik over brugen af vores sites anvender vi en række systemer, der alle lægger cookies:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Search Console

Disse udbydere lægger alle cookies på vores site for at indsamle anonymiserede data om brugernes adfærd.

Du kan fravælge cookies fra Google her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sociale medier

Uddannelsen viser indhold fra sociale medier, som Facebook, på vores websider. Her sættes cookies for bl.a. at huske indlogning eller for at kunne vise eller dele indhold.

Der sættes cookies fra:

  • Facebook
  • Youtube

Disse cookies indsamler både anonyme data og personhenførbare data – bl.a. IP-adresse og besøgt side, og kan dele data med tredjepart. Hvis du samtidig med dig besøg er logget ind på én af tjenesterne, er det muligt for dem at kombinere de data med din profil.

Du kan administrere den måde, Facebook personaliserer annoncer til dig, her:
https://www.facebook.com/help/247395082112892

Markedsføring

Uddannelsesstedet bruger cookies til markedsføring af vores uddannelser eller kurser. Cookies bruges til at målrette kampagner og til at følge op på effekten af kampagner. Til dette formål bruger vi bl.a.:

  • Google Adwords
  • Facebook

Disse cookies gemmer både anonyme data og kan også gemme personhenførbare data. Udbyderne kan dele data med tredjepart.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved f.eks. tilmelding til et arrangement, tilmelding til et nyhedsbrev, mv. Her indsamles typisk oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, uddannelsesretning eller interesser. Vi videregiver eller sælger ingen persondata til tredjepart.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondatafordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Kontakt vedrørende personoplysninger

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Databeskyttelsesloven og Persondatafordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har endvidere ret til at blive slettet fra uddannelsesstedets databaser (Right to be erased) og ret til at al historik om din adfærd slettes (Right to be forgotten).

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvis du ønsker at få besked om hvilke data, uddannelsesstedet har, skal du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Vibeke Dyhrcrone

Kronprinsessegade 40
1306 København k
Telefon: 27 28 15 06
E-mail: vibekedyhrcrone@gmail.com
CVR 30 3117 44

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

Disse betingelser er senest opdateret den 27. september 2018.